Προσαγωγές για τα επεισόδια σε Πολυτεχνείο και ΓΑΔΑ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στο περιθώριο της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Νεαροί πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών και μέσα από κτίριο του Πολυτεχνείου, ενώ παράλληλα επεισόδια σημειώθηκαν στις οδούς Στουρνάρη, Τοσίτσα και Τσαμαδού όπου είχαν στηθεί οδοφράγματα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις «απαντούσαν» με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Οκτώ προσαγωγές έγιναν νωρίτερα από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μπροστά στο σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην κρατική ασφάλεια.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, όταν το μπλοκ των αντιεξουσιαστών  ερνούσε από τη διασταύρωση Πανόρμου και Αλεξάνδρας. Τη στιγμή εκείνη, ομάδα ατόμων επιτέθηκε κατά της αστυνομικής δύναμης μπροστά στο σταθμό του μετρό με πέτρες, καδρόνια και πυροσβεστήρες.

Οι αστυνομικοί «απάντησαν» με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά, ενώ υπήρξε για λίγο καταδίωξη κατά την οποία προσήχθησαν τα οκτώ άτομα.

Καθημερινή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί