Αν. Παπαρούσου: Καταρρίπτεται το σενάριο περί ληστείας, ή επιθετικής ενέργειας από τον Ζακ Κωστόπουλο

Στην ανατροπή του αρχικού σεναρίου περί ληστείας ή επιθετικής ενέργειας στην υπόθεση του βίαιου θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου αναφέρθηκε η δικηγόρος της οικογένειας, Άννυ Παπαρούσου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δείτε: Ο Ζακ Κωστόπουλος δέχθηκε τραμπουκισμό λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο – Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο

“Τα δεδομένα θα αναλυθούν περισσότερο και ως προς τα πρόσωπα. Άμεσο συμπέρασμα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ήταν παρόντες στο περιστατικό και καταγράφονται πριν μπει ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος στο κοσμηματοπωλείο. Αυτά τα πρόσωπα πρέπει να αναζητηθούν, να ταυτοποιηθούν και να καταθέσουν στον ανακριτή ενώ φαίνεται να παίζουν και κάποιο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης”.

“Είναι πολύ πιθανό, σχεδόν βέβαιο, να συμβαίνει ότι απειλήθηκε και επιχείρησε να βρει κάποιο καταφύγιο”, ωστόσο η δικηγόρος επιφυλάχθηκε ώστε να συγκεντρωθούν όλες οι αποδείξεις.

“Είναι σαφές ότι τώρα πια καταρρίπτεται το αρχικό σενάριο περί ληστείας, κλοπής ή οποιασδήποτε επιθετικής ενέργειας από τον Ζακ Κωστόπουλο και αναδύεται μια άλλη πραγματικότητα μάλλον εκφοβισμού του, η οποία θα αναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι φώναξε “βοήθεια”.

Περιγράφεται περιστατικό από μαρτυρία με αντίστοιχο περιεχόμενο όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει πρόσθεσε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου.

Άφησε αιχμές ότι η διερεύνηση εξελίσσεται πάρα πολύ αργά “δεν έχουμε τα δεδομένα που θα έπρεπε να είχαμε μέχρι στιγμής, όπως δηλαδή συμβαίνει με όλες τις δικογραφίες “. Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο. Το θέμα είναι ποιος τα έχει και γιατί δεν τα εισφέρει στην ανάκριση προκειμένου να έχουμε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

“Σε καμία περίπτωση δεν έγινε το παραμικρό για τη διαφύλαξη του χώρου” καταγγέλει η κ. Παπαρούσου προσθέτοντας ότι “κανένα από τα συνήθη μέτρα διαφύλαξης του χώρου και συλλογής των στοιχείων δεν πραγματοποιήθηκε ούτε στην συνέχεια έγινε το παραμικρο προς αναπλήρωση αυτού του κενού”.

Κατ. Μπρ., Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί