Συνελήφθη 30χρονος για την ένοπλη ληστεία στην Κρήτη – Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ληστείας που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Ταχυδρομείο των Αγίων Δέκα.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 30χρονος Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία  για το αδίκημα της ληστείας. Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική προανάκριση και την ενδελεχή έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς καθώς  και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πρόεκυψε ότι ο 30χρονος, την 26.07.2018 σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, με τη απειλή όπλου αφαίρεσε χρήματα από 30χρονη, και στην συνέχεια διέφυγε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

 

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε υπέδειξε στοιχεία ταυτότητας για τα οποία πρόεκυψε η μη γνησιότητα τους.

 

Στην συνέχεια ακλούθησε ερεύνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου ενώ σε αγροτική περιοχή που χρησιμοποιούσε ο 30χρονος βρέθηκε κ κατασχέθηκε αεροβόλο όπλο.

 

Επιπλέον κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

 

Σε βάρος του 30χρονου όπως πρόεκυψε εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του τακτικού ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών για ομοειδείς πράξεις.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ  ο συλληφθείς με την σε βάρους του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί