Κρητική εταιρία ρίχνει στη «μάχη» της πυροπροστασίας drones και το προσωπικό της

Μια Χανιώτικη εταιρία, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των ημερών και στο πλαίσιο της δημιουργίας μιας «ασπίδας» προστασίας για την Κρήτη, απέναντι στην πύρινη λαίλαπα, που έχει πλήξει τα τελευταία 24ωρα το νησί, προσφέρει τον εξοπλισμό της, στη διάθεση της πολιτείας.

Πρόκειται για την Hellenic Drones, η οποία προσφέρει τα εναέρια μέσα και το προσωπικό της, στη διάθεση των συντονιστικών κέντρων Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το… φαινόμενο που έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές από τη Δευτέρα το μεσημέρι, σε περιοχές του Αποκόρωνα και του Δήμου Πλατανιά.

Τα drones στη μάχη της… πυροπροστασίας! 

Τα drones έχουν ριχτεί τα τελευταία χρόνια στη μάχη της πυροπροστασίας σε αρκετές περιοχές της χώρας, με θεαματικά αποτελέσματα. Μαζί με τους εθελοντές, τις συχνές περιπολίες η χρήση  των drones συμβάλει στη πρόληψη, ενημέρωση, και την έγκαιρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών κάτι που πλέον, με την αρωγή της Hellenic Drones μπορεί να συμβεί και στην Κρήτη, αρκεί οι φορείς να αγκαλιάσουν αυτή την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Η ανακοίνωση της Hellenic Drones

Στην Hellenic Drones αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης που βιώνει η χώρα όσον αφορά τις πυρκαγιές, θέτουμε εθελοντικά στην διάθεσή των συντονιστικών κέντρων, τόσο τα πτητικά μέσα που διαθέτουμε, όσο και τους χείριστες/εκπαιδευτές της ακαδημίας στην προσπάθεια αντιμετώπισης των φαινομένων.

Είτε στην προσπάθεια έρευνας και διάσωσης, είτε στην επιτήρηση των περιοχών.

Έχουμε ήδη ενημερώσει τόσο το συντονιστικό κέντρο του τμήματος πολιτικής προστασίας της Αντιπεριφέρειας Χανίων όσο και τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων και αναμένουμε οδηγίες.

Ακολουθεί και η σχετική ανάρτηση στο Facebook…

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο της εταιρίας στο www.hellenicdrones.gr

eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί