Συλλογή τροφίμων και ρουχισμού απο τον Σύλλογο Εργαζομένων Βενιζελείου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον άδικο χαμό τόσων συνανθρώπων μας και τη συμπάθεια του σε όλους εκείνους που βίωσαν τη μανία της πύρινης λαίλαπας.

Δυστυχώς όλοι μας παρακολουθούμε με αγωνία την ανείπωτη τραγωδία. Μωρά, νέοι και ηλικιωμένοι  επίσης υπέστησαν μια πρωτόγνωρη καταστροφή και ταλαιπωρία, η εξέλιξη της οποίας δυστυχώς ακόμη δεν μπορεί να εκτιμηθεί.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων διαισθανόμενος τις τεράστιες ανάγκες που θα προκύψουν στους πληθυσμούς αυτούς, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστησαν, αποφασίζει ως ελάχιστη συμβολή και στήριξη, τη συλλογή προϊόντων για του πυρόπληκτους φίλους.

Απο αύριο λοιπόν Τετάρτη 25 Ιουλίου  και μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων θα συλλέγονται τρόφιμα, προϊοντα και ρουχισμός, τα οποία με ευθύνη του Συλλόγου θα διατεθούν όπου υπάρχουν ανάγκες.

Το γραφείο του Συλλόγου θα παραμείνει ανοιχτό για τη συλλογή των προϊόντων και τις τρείς ημέρες και ώρες απο 07:00  –  09:00 π.μ και 14:00 – 16:00 μ.μ.

Τα τρόφιμα παρακαλούμε να είναι μακράς διάρκειας ( π.χ μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, όσπρια και ότι άλλο κρίνεται εσεις σκόπιμο)

Επίσης ρούχισμό όλων των ειδών και των ηλικιών( κυρίως καλοκαιρινά, καθημερινά και ευκολοφόρετα).

Στην όλη προσπάθεια μπορεί να συνυσφέρει οτιδήποτε και όποιος ασθενής, πολίτης ή επισκέπτης του Νοσοκομείου επιθυμεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί