Ομολόγησε το έγκλημα ο 24χρονος – Παραδόθηκε και ο 25χρονος αδερφός του

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο 25χρονος αδερφός του, ο οποίος αναζητούνταν μετά και τις καταθέσεις και τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί, για τη συμμετοχή του στο στυγερό έγκλημα. Ο 25χρονος ενημέρωσε, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, ότι βρισκόταν στην περιοχή Γιους Κάμπος, όπου μετέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Ο ίδιος πάντως αρνείται τη συμμετοχή του.

Και οι δύο το απόγευμα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Η χθεσινή ανθρωποκτονία σημειώθηκε όταν το όχημα του 63χρονου εγκλωβίστηκε από δύο οχήματα, από μπροστά και από πίσω, και ο δράστης κατάφερε στο θύμα από κοντινή απόσταση θανατηφόρες βολές στο θώρακα και στο κεφάλι. Από τη μία σφαίρα, που έβαλε το θύμα, τραυματίστηκε στον ώμο και ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και η κατάθεση του είναι καταλυτική για την υπόθεση. Εκείνος είναι που κατέθεσε για την εμπλοκή του 24χρονου και του 25χρονου αδελφού του.

Οι αστυνομικές αρχές φοβούνται ακόμα και αντίποινα, καθώς οι διαφορές των δύο οικογενειών κρατούν χρόνια και κορυφώθηκαν το 2008, όταν σε συμπλοκή μεταξύ έξι ατόμων και από τις δύο οικογένειες, σε περιοχή του Γερακαρίου, είχε σκοτωθεί ο παππούς του σημερινού φερόμενου ως δράστη.

Στην συμπλοκή τότε συμμετείχε ο 63χρονος και συνολικά είχαν τραυματιστεί πέντε άτομα, δύο από την οικογένεια του τότε θύματος και τρεις από τη δεύτερη οικογένεια, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος, σήμερα θύμα.

Συνελήφθη 24χρονος για το έγκλημα στην Κρήτη – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί