Αυγενάκης- Μπογδάνος, πόσο πιο κάτω;- “Κράξιμο” στον βουλευτή Ηρακλείου και στη σελίδα του για τις βρισιές (εικόνες)

Ο κ. Αυγενάκης είναι γνωστός, εκτός των άλλων, για τη φρασεολογία πεζοδρομίου που χρησιμοποιεί στην πολιτική του δραστηριότητα, γεγονός που προκαλεί ακόμα και αντιδράσεις των νεοδημοκρατών. Είναι γνωστή άλλωστε η παρέμβαση των καραμανλικών, οι οποίοι δια του Ευάγγελου Αντώναρου, μόλις πριν λίγες ημέρες, τον χαρακτήρισαν “ανεκδιήγητο” και σημείωσαν ότι δεν κάνει ούτε για θυρωρός πολυκατοικίας της δεκαετίας του ’50.

“Ας ειχε αποφασίσει ο Βαγγέλης Μειμαράκης στις τελευταίες εκλογές να κρατήσει την έδρα του Ηρακλείου και θα είχαμε απαλλαγει απο τον ανεκδιηγητο και αγνωστο στο Πανελλήνιο Αυγενακη που όχι για γραμματέας κόμματος αλλα ούτε για θυρωρος σε πολυκατοικία του ’50 δεν κάνει”, έγραψε ο κ. Αντώναρος.

Δείτε: Η αντεπίθεση των “καραμανλικών”: Ο ανεκδιήγητος Αυγενάκης που δεν κάνει ούτε για θυρωρός του ΄50! (εικόνες)

Η χθεσινή του αναφορά- που ξεπέρασε κάθε όριο- ότι “ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελούν το πτυελοδοχείο της ελληνικής κοινωνίας και πολιτικά σκιάχτρα”, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά απόδειξη ότι ο άνθρωπος δεν κάνει και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να προκαλέσει “πολιτικό θέμα”, ακόμα και αν αυτοί οι τρόποι είναι η φρασεολογία πεζοδρομίου…

Στη σελίδα του στο facebook, μάλιστα, οι ίδιοι οι φίλοι του τον “κράζουν” για τη χρήση τέτοιων χαρακτηρισμών, πλην δυο στελεχών της ΝΔ. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ίδιος δεν επιτρέπει διαφορετικές φωνές, άρα ας ψάχνουμε και πόσα άλλα σχόλια έχει διαγράψει!

Διαβάστε

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί