Πώς οι πανηγυρισμοί για τη Βραζιλία στοίχησαν τη ζωή σε δύο άτομα

Σκότωσε τον γείτονα του επειδή… πανηγύριζε για τη Βραζιλία

Ένας Λιβανέζος δολοφονήθηκε από συμπατριώτη του στη Βηρυτό, επειδή πανηγύρισε τη νίκη της Βραζιλίας επί της Σερβίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού της χώρας.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο Μοχάμεντ Ζαρ βγήκε από το σπίτι του, στα νότια προάστια της πρωτεύουσας, πανηγυρίζοντας για τη νίκη-πρόκριση της «σελεσάο», αλλά και τον αποκλεισμό της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το θύμα διαπληκτίστηκε με δύο γείτονές του και, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ένας εξ αυτών τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού, ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

30χρονη πέθανε από θραύσματα ποτηριού πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας της

Τραγικό θάνατο βρήκε η 30χρονη Βραζιλιάνα Τάρμα Μαϊότσι, όταν πανηγυρίζοντας τη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας της έπεσε, με αποτέλεσμα το ποτήρι που κρατούσε στο χέρι της να σπάσει, ενώ τα θραύσματά του καρφώθηκαν στον λαιμό της.

Τραγωδία στη Βραζιλία: 30χρονη πέθανε από θραύσματα ποτηριού πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας της

Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών του Σάο Πάολο, η Μαϊότσι, καθισμένη στον καναπέ, κρατούσε στα χέρια το κινητό και ένα κρυστάλλινο ποτήρι με κρασί. Όταν πετάχτηκε από την θέση της για να πανηγυρίσει την νίκη της Βραζιλίας επί της Σερβίας, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και ένα από τα θραύσματα του ποτηριού που μόλις είχε σπάσει να καρφωθεί στην σφαγίτιδα φλέβα της.

Οι φίλοι της κατέβαλαν απέλπιδες προσπάθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία της σφαγίτιδας φλέβας, όπου είχε κοπεί από τα θραύσματα. Η άτυχη 30χρονη ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα, πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί