Απόπειρα σπέκουλας από τον Σκάι καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης- Τα μηνύματα που του έστειλαν από το σταθμό (εικόνες)

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κοινοποιεί φωτογραφίες από μηνύματα που αντάλλαξε με δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού και αναφέρει:

«ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ψάχνουν θέμα σπέκουλας, κοινοποιώ το διάλογο μέσω μηνυμάτων με δημοσιογράφο του σταθμού μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ για το θέμα του επικουρικού προσωπικού στο οποίο έχουμε απαντήσει από χθες με δελτίο τύπου, εγκύκλιο προς τα νοσοκομεία και τροπολογία που ψηφίζεται στη Βουλή την εβδομάδα που έρχεται.»

Στα μηνύματα δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εμφανίζεται να ρωτάει τον κ. Πολάκη αν ισχύει ότι δήλωσε κατά τη συνάντησή του με τους γιατρούς ότι δεν δέχεται την εξουσία του ελεγκτικού συνεδρίου και ότι στο εξής θα λειτουργεί με συνθήκες Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο αναπληρωτής υπουργός απαντά στη δημοσιογράφο πως δήλωσε ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τη λειτουργία του δημοσίου συστήματος υγείας και γι’ αυτό θα προβεί σε οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση απαιτείται γι’ αυτό. «Υπάρχουν αξιοπρεπέστεροι τρόποι για να βγάζει κανείς το ψωμί του» καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Δείτε τι δημοσιοποίησε στο facebook ο κ. Πολάκης:

Ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί