Η Sky Express μπαίνει στο αεροδρόμιο Χανίων (Βίντεο & φωτο)

Από την 1η Νοεμβρίου, η Sky Express μπαίνει στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων, με πτήσεις από και προς Αθήνα, που είναι ήδη διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της (skyexpress.gr), με εισιτήρια που ξεκινούν από 35 ευρώ!

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν κατά την εκδήλωση που πραγματοποίησε η Fraport Greece σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων, προκειμένου να παρουσιάσει τα υπό εξέλιξη έργα που γίνονται στο «Δασκαλογιάννης».

Από πλευράς Sky Express ξεκαθαρίστηκε πως δεν πρόκειται για μία low cost εταιρία, ωστόσο, οι τιμές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και με προνόμια για τους επιβάτες.

Επόμενο ήταν, για μία ακόμη φορά, να υπάρξουν ερωτήσεις και διάλογος για την Ryanair και τις πτήσεις εσωτερικού που εξυπηρετούσε.

Τοποθετήσεις υπήρξαν και από τοπικούς φορείς, όπως η Ένωση Ξενοδόχων (παρών ήταν ο πρόεδρος Μανώλης Γιαννούλης και μέλη του Δ.Σ.), αλλά και το ΕΒΕΧ (παρών ήταν ο πρόεδρος, Αντώνης Ροκάκης).

Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος, αναφέρθηκε και στην προοπτική του αεροδρομίου Χανίων για 12μηνο τουρισμό, μέσα από το κίνητρο που δίδεται σε αεροπορικές εταιρίες, να κάνουν πτήσεις εξωτερικού προς τα Χανιά, με έκπτωση τελών κατά 50% και για τα επόμενα δύο χρόνια, κάθε χειμώνα.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε, είναι σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για τα δημογραφικά χαρακτηριστικά των επιβατών που διακινούνται στο «Δασκαλογιάννης», προκειμένου η Fraport Greece να έχει μία πλήρη και στοχευμένη άποψη για το προφίλ τους.

Αναλυτικά όσα έγιναν στο ξενοδοχείο «Σαμαριά» στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί