Ευχές στους μαθητές από δήμαρχους της Κρήτης

Ευχές των Δημάρχων Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, και Μαλεβιζίου, κ. Κώστα Μαμουλάκη, στους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων:

« Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνετε το δικό σας αγώνα στις πανελλήνιες εξετάσεις, να έχετε δύναμη και καλή επιτυχία. Στο δύσκολο δρόμο που έχετε να διανύσετε χρειάζεται ηρεμία, συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητές σας. Καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας που σας στηρίζουν σε κάθε σας προσπάθεια. Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σας », ανέφερε ο κ. Καλογεράκης.

Ενώ ο κ. Μαμουλάκης ανέφερε:

Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία, στις μαθήτριες και τους μαθητές μας που ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις τους.

Εξετάσεις που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη κάθε μαθητή και που εμείς οι μεγαλύτεροι, τις θυμόμαστε με νοσταλγία, αφού ολοκληρώνουν το κεφάλαιο της σχολικής ζωής. Και περισσότερο ως παππούς, παρά ως Δήμαρχος, να τονίσω πως όπως και κάθε άλλη στιγμή στη ζωή μας, είναι σημαντική αλλά όχι και η «μοναδική ευκαιρία». Οι προκλήσεις άλλωστε, τώρα αρχίζουν!

Ας αντιμετωπιστούν λοιπόν απ’ όλους με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα κι ας έχουν και οι γονείς – που συμμερίζονται φυσικά την αγωνία των παιδιών τους – τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στην πορεία τους.

Στους εκπαιδευτικούς τέλος, που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, εύχομαι να είναι πάντα γεμάτοι όρεξη για να μεταλαμπαδεύουν γνώσεις και να συμβάλλουν στο χτίσιμο γενεών καλύτερων από τις προηγούμενες.

Ο κ. Στεφανάκης ανέφερε: «Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες μας που συμμετέχουν στις φετινές εξετάσεις καλή επιτυχία και  δύναμη. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στην προσπάθεια σας ευχόμενος από καρδιάς οι κόποι σας να ευοδώσουν καρπούς και τα αποτελέσματα να σας δικαιώσουν! Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της νέας γενιάς για ένα καλύτερο μέλλον, για την πρόοδο της χώρας μας»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί