Επιστολή Σκουρλέτη προς τα πολιτικά κόμματα της Βουλής πλην της Χρυσής Αυγής, για την κατάτμηση μεγάλων εκλογικών περιφερειών

Με επιστολή του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, προσκαλούνται την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρα 13:00, στο Υπουργείο Εσωτερικών, σε διακομματική συνάντηση εργασίας, με σκοπό την παρουσίαση της σχετικής πρότασης που έχει επεξεργαστεί το Υπουργείο Εσωτερικών και η Κυβέρνηση, για την κατάτμηση των πολύ μεγάλων εκλογικών περιφερειών, όπως η Αττική («υπόλοιπο») και η Β’ Αθηνών.

 Προς τα Κοινοβουλευτικά Πολιτικά Κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής και τα Γραφεία των Προέδρων και των Γραμματέων τους, απεστάλη σήμερα, Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, η επιστολή του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με την οποία προσκαλούνται την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρα 13:00, στο Υπουργείο Εσωτερικών, σε διακομματική συνάντηση εργασίας, με σκοπό την παρουσίαση της σχετικής πρότασης που έχει επεξεργαστεί το Υπουργείο Εσωτερικών και η Κυβέρνηση, για την κατάτμηση των πολύ μεγάλων εκλογικών περιφερειών, όπως η Αττική («υπόλοιπο») και η Β’ Αθηνών.

H ΝΔ δεν θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε επιμέρους συνάντηση ή συζήτηση για το θέμα της κατάτμησης της Β΄ Αθήνας μέχρι- όπως τονίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης – να απαντήσει επισήμως η κυβέρνηση στην σαφή πρότασή του κόμματος για την χορήγηση ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού και την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών. Μάλιστα οι ίδιες πηγές κατηγορούν τον κ. Σκουρλέτη πως επιθυμεί να ανοίξει τη συζήτηση για επικοινωνιακούς λόγους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί