Συμμετέχει στην πικετοφορία της Επιτροπής Ειρήνης το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι συμμετέχει και απευθύνει  κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία Ειρήνης στη Σούδα την Κυριακή 13 Μάη, ημέρα  Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης και στην πικετοφορία της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στα Λιοντάρια.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου συμμετέχει και απευθύνει  κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία Ειρήνης στη Σούδα την Κυριακή 13 Μάη, ημέρα  Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης.

Καταπολεμούμε τον εφησυχασμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πως η χώρα μας δεν έχει καμία εμπλοκή, ενώ έχει  γεμίσει όλη την Ελλάδα από στρατόπεδα και ΝΑΤΟικές βάσεις, που είναι ορμητήρια θανάτου. Απαντάμε τώρα με μαζική δράση:

  • Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις – Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις ευρωΝΑΤΟικές αποστολές στο εξωτερικό.
  • Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.
  • Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.
  • Όχι στις πολεμικές δαπάνες για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ.

 

Έχουμε συμφέρον να παλέψουμε να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια.  Έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε να φύγουν οι στρατιωτικές, νατοϊκές βάσεις και να παλέψουμε ενάντια σε κάθε αλλαγή συνόρων.

Γι’ αυτό δίνουμε πρώτο αγωνιστικό ραντεβού στην πικετοφορία που οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στα Λιοντάρια.  

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί