Αποκλειστικό: Κίνδυνος να χαθούν 70 εκατ. € για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Κρήτη- Αυστηρή προειδοποίηση του υπουργείου Εσωτερικών (έγγραφο)

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος απώλειας εξασφαλισμένων κονδυλίων σχεδόν 70 εκατομμυρίων ευρώ για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κρήτη, εξαιτίας της περίεργης αδράνειας δημοτικών αρχών!

Το Candiadoc αποκαλύπτει σήμερα έγγραφό που απέστειλε τη Δευτέρα 2 Απριλίου σε δήμους και δημοτικούς φορείς της Κρήτης, ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Εσωτερικών, Ευάγγελος Καπετάνιος, με το οποίο θέτει προ των ευθυνών τους, τους τοπικούς παράγοντες, κάνοντας αυστηρή προειδοποίηση ότι λόγω της περίεργης αδράνειάς τους υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα έργα και τα κονδύλια. Ο κ. Καπετάνιος, όπως αναφέρει, είχε συναντηθεί τον Ιανουάριο με τους εκπροσώπους των δήμων και δημοτικών φορέων, ακριβώς επειδή υπήρχαν αυτές οι καθυστερήσεις, τέθηκαν χρονοδιαγράμματα, αλλά στη συνέχεια καμιά από τις δεσμεύσεις των παραγόντων δεν υλοποιήθηκε!

Πρόκειται για τα έργα τα οποία ήδη χρηματοδοτούνται αλλά δεν υλοποιούνται, στους δήμους Αρχανών Αστερουσίων, Χερσονήσου, Αμαρίου και στα Χανιά.

Η προειδοποίηση, όπως αναφέρεται στο έγγραφο:

 

Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί