Στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου ο Νίκος Ηγουμενίδης

Στην Χερσόνησο και στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Σύλλογος και τις καταγγελίες που αναδείχθηκαν για τον «κατευθυνόμενο» τουρισμό.

Δείτε: Παρεμπόριο… εντός ξενοδοχείων στη Χερσόνησο!- Καταγγελίες για κατευθυνόμενο τουρισμό!

Ο Νίκος Ηγουμενίδης – και με την ιδιότητα του υπεύθυνου συντονιστή της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – άκουσε όλες τις πλευρές που τέθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Χερσονήσου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον βουλευτή για την παρουσία του και στον οποίο παρέδωσε αναλυτικό υπόμνημα αιτημάτων. Από την πλευρά του, ο Νίκος Ηγουμενίδης συζήτησε αναλυτικά τις προτάσεις και το ζήτημα του «κατευθυνόμενου» τουρισμού με στόχο την δίκαιη, ισόρροπη και με κοινωνική αποτελεσματικότητα τουριστική ανάπτυξη, ιδίως σε μια περιοχή με μεγάλη συμβολή στο ΑΕΠ της χώρας, δεσμεύτηκε για την άμεση προώθηση των θεμάτων που τέθηκαν και ενημέρωσε για τις τελευταίες πρωτοβουλίες του Υπουργείου Τουρισμού.

Ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν συμπεριλαμβάνονται το μείζον θέμα της ασφάλειας της περιοχής, το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα ειδικά στον κεντρικό και πιο εμπορικό δρόμο της περιοχής, θέματα περιβάλλοντος-καθαριότητας-καλλωπισμού, η αντιμετώπιση της λειψυδρίας και λελογισμένης χρήσης του νερού, φορολογικές ελαφρύνσεις – κίνητρα, προτάσεις για το κτιριακό υποδομών υγείας, η ανάδειξη και προβολή των μνημείων της περιοχής, καθώς και πλευρές του θεματικού τουρισμού.

Εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν, ο πρόεδρος Ελευθέριος Τρευλάκης, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Ασπετάκης, ο γραμματέας Μύρων Κανάκης και η ταμίας του Συλλόγου Στυλιανή Μπαγουράκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί