Νίκος Ηγουμενίδης από Βιάννο: «Ως εδώ σε μια Κυβέρνηση που απαξιώνει διαρκώς τη χώρα»

Έναν πρώτο κύκλο περιοδείας σε χωριά του Δήμου Βιάννου πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης σε συνέχεια των περιοδειών του σε όλο το Νομό Ηρακλείου. O Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφθηκε αρκετά χωριά της Βιάννου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής.

Σε όλες του τις συναντήσεις επεσήμανε ότι «πλησιάζει η ώρα για το ως εδώ με την ακρίβεια, την απαξίωση, την οικογενειοκρατία, την διαφθορά και την αισχροκέρδεια. Ως εδώ σε μια Κυβέρνηση που απαξιώνει διαρκώς τη χώρα». Ο Βιαννίτης υποψήφιος βουλευτής έτυχε θερμής υποδοχής όπου βρέθηκε και ευχαρίστησε από την πλευρά του για τη στήριξη, τονίζοντας την ανάγκη να μην αφεθεί η ύπαιθρος στην τύχη της και την ανάγκη να ληφθούν μέτρα που θα στηρίζουν τον αγροτικό κόσμο και ενάντια στην ερημοποίηση των χωριών.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου: «Μια ισχυρή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από την Κυριακή της απλής αναλογικής θα είναι η αρχή για μια άλλη προοπτική για τον τόπο.  Όχι στη χαλαρή ψήφο.  Χρειαζόμαστε μια Κυβέρνηση που θα αγκαλιάζει και θα στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας». Ο Νίκος Ηγουμενίδης συνεχίζει την περιοδεία του και σε άλλα χωριά του Δήμου Βιάννου και σε όλο το Νομό, στέλνοντας το μήνυμα για την ανάγκη «να περάσουμε από το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη στο αναπτυξιακό κράτος υπέρ των πολιτών, χωρίς την τρόικα, και με μια προοδευτική Κυβέρνηση που θα αφορά τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί