Χυδαία ρατσιστικά συνθήματα από οπαδούς του Ολυμπιακού εναντίον του Αμρ Ουάρντα

Αυτό που επισκίασε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Ατρομήτου και Ολυμπιακού στο Περιστέρι το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την  πλειονότητα των αθλητικών ιστοσελίδων ήταν η ντροπιαστική συμπεριφορά μερίδας των 200 υποστηρικτών των φιλοξενούμενων στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ουάρντα έπαιζε συνέχεια από την πλευρά που είχαν φιλοξενηθεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Και οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν με τον Αιγύπτιο εξτρέμ και σε αρκετά σημεία του αγώνα του φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα και ήχους που απευθύνονταν προς τον Ουάρντα.

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο δεν σταμάτησαν να επιτίθενται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Αμρ Ουάρντα, κάνοντας ήχους μαϊμούδων και φωνάζοντας το εμετικό σύνθημα «Ουάρντα ζούμε στη ζούγκλα να σε δούμε», με τον Αιγύπτιο διεθνή μέσο εξαιρετικά εκνευρισμένο, να τους κοιτάζει συνεχώς με αηδία και… σκουπίζοντας τη φανέλα του.

Στο φύλλο αγώνα πάντως ο διαιτητής Τζήλος δεν έγραψε κάτι, αφού ελέχθη χαρακτηριστικά πως δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του. Ούτε και του τέταρτου.

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί