Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον «αδειούχο» Κουφοντίνα

Οπως και την προηγούμενη φορά που είχε πάρει άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας εξήλθε των φυλακών Κορυδαλλού χαμογελαστός και άνετος. Χαιρέτισε τους ελάχιστους παρευρισκόμενους που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο λευκό αυτοκίνητο των δικών με κατεύθυνση το σπίτι του στο Βαρνάβα Αττικής.

Ετσι σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι της εξόδου με τους παριστάμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Εκεί τον περίμεναν η σύζυγός του Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Εκτωρας Κουφοντίνας. Οι δυο τους έφθασαν λίγο πριν τις 9 με το άσπρο αυτοκίνητο με το οποίο την προηγούμενη φορά είχαν παραλάβει Δημήτρη Κουφοντίνα καί είχαν κατευθυνθεί στο σπίτι τους στον Βαρνάβα.

Το «παρών» όμως, στην έξοδο του Κουφοντίνα, έδωσαν και μέλη του Ρουβίκωνα. Αλλωστε χθες, γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα, είχε απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook προκειμένου να υπάρξει θερμή υποδοχή στις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μητσοτάκης: Αδιανόητες οι άδειες στον Κουφοντίνα -Ως εδώ!

«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη ΝΔ και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθυμίζει ότι «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τον απαράδεκτο νόμο Παρασκευόπουλου επέτρεψε την αθρόα αποφυλάκιση σκληρών ποινικών, και άλλαξε ταυτόχρονα τη διάταξη για τις άδειες προς όφελος ακόμη και των τρομοκρατών».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε τη δέσμευσή του: «Μια από τις πρώτες αποφάσεις της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η πλήρης κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά οφείλει να αμύνεται απέναντι σε όσους την υπονομεύουν. Η ανοχή απέναντί τους οφείλει και θα είναι μηδενική. Με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και των οικογενειών τους λέμε ΩΣ ΕΔΩ».

dikaiologitika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί