Κρήτη: Ο πρόεδρος του τοπικού «αδειάζει» τον Δήμαρχο σε παρουσίαση μελέτης

Χάλασε με το «καλησπέρα» το πανηγυρικό κλίμα στο Πολύκεντρο Σούδας, όπου είναι σε εξέλιξη η παρουσίαση της μελέτης για την ανάπλαση της Πλατείας Σούδας.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γιάννης Φωκάς, κατηγόρησε τον Δήμαρχο για πλήρη εγκατάλειψη των περιαστικών Δήμων, «καπέλωμα» των τοπικών συμβουλίων και απαξίωση του ρόλου τους ενώ κατήγγειλε την στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος στην τελευταία συνεδρίαση δεν έδωσε το λόγο σε επιχειρηματία της περιοχής.

Ανέφερε ακόμη ότι ενώ όλοι αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα του έργου, το γεγονός ότι δεν έγινε νωρίτερα η παρουσίαση της μελέτης, έχει δημιουργήσει σε ορισμένους εύλογη δυσφορία.

Κατεβαίνοντας από το Βήμα ο κ. Φωκάς παρέδωσε στον Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων φάκελο με τα ανοικτά ζητήματα της περιοχής.

«Να αγκαλιάσουν όλοι το έργο» ζήτησε από την πλευρά του ο κ. Βάμβουκας που έκανε λόγο για ένα σπουδαίο έργο, απαντώντας πως έχουν γίνει επανειλημμένες συσκέψεις στο γραφείο του για το θέμα, με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων.

Η συζήτηση συνεχίζεται με τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί