Συντυχάκης: Επικίνδυνη αθλιότητα ο διαχωρισμός των φτωχών σε εξαθλιωμένους και προνομιούχους (Βίντεο)

«Η κυβέρνηση εξακολουθεί να νομοθετεί σαν τον κλέφτη για λογαριασμό του κεφαλαίου», τόνισε στην τοποθέτησή του ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης και, σχολιάζοντας τα περί τέλους των μνημονίων, έκανε λόγο για ψέματα και εξαπάτηση του λαού από την κυβέρνηση, προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά.

Ανέφερε πως η κανονικότητα εμφανίζει τα ψίχουλα προς τους φτωχοδιάβολους, που τα αφαιρεί από τους λιγότερο φτωχούς και σημείωσε ότι οι κυβερνώντες εμπαίζουν τη φτωχολογιά και χαρακτήρισε επικίνδυνη αθλιότητα να διαχωρίζονται οι φτωχοί σε εξαθλιωμένους και προνομιούχους.

Για το χτύπημα στο δικαίωμα στην απεργία, σημείωσε ότι η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου και να βάλει τα Συνδικάτα στο γύψο και πως η επίμαχη διάταξη ενισχύει ευθέως την εργοδοσία. Τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να πάρει πίσω το πολυνομοσχέδιο και τη διάταξη για την απεργία, ενώ έκανε λόγο για προδοτικό ρόλο των εργοδοτικών και κυβερνητικών συνδικαλιστικών οργανώσεων, που δεν κήρυξαν απεργία για το νομοσχέδιο που ξηλώνει το δικαίωμα στην απεργία.
Δείτε ολόκληρη την ομιλία του στο βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί