Απίστευτη τραγωδία: Μωρό βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια (Φωτογραφίες)

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κύπρου η τραγική αποκάλυψη νεκρού βρέφους σε εργοστάστιο ανακύκλωσης σκουπιδιών. Το βρέφος, ένα κοριτσάκι μόλις λίγων ημερών, εντοπίστηκε σε σακούλα σκουπιδιών που βρισκόταν σε ιμάντα εργοστασίου ανακύκλωσης, στις 8.00 το πρωί.
Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και μέλη του αστυνομικού σταθμού Λατσιών) και ιατροδικαστές,προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψία.
Το βρέφος όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία είναι κοριτσάκι όχι μεγαλύτερο των 2 ημερών και ήταν τοποθετημένο σε σκουπίδια ανακύκλωσης τα οποία  περισυλλέγησαν από απορριμματοφόρο που εκτελούσε δρομολόγιο μεταξύ των περιοχών Αγλαντζιάς και Στροβόλου.
Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, καθώς και η Αγγελική Παπέττα, το βρέφος φέρει τραύματα και κακώσεις στο σωματάκι του. Αυτό που διερευνάται πλέον είναι το από που προκλήθηκαν αυτά τα τραύματα, αν είναι δηλαδή από τη μεταφορά του με το απορριμματοφόρο ή όχι.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου ανέφερε ότι το άτυχο βρέφος εντοπίστηκε πολτοποιημένο, ενώ σημειώνεται ότι τη σορό εντόπισε μέσα σε σακούλα αχρήστων γυναίκα υπάλληλος που εργαζόταν εκείνη την ώρα στη διαλογή των σκουπιδιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το επικρατέστερο σενάριο είναι πως το νεκρό μωρό πρέπει να έχει μεταφερθεί στο εργοστάσιο με απορριμματοφόρο όχημα, η διαδρομή του οποίου περνάει από την Αγλαντζιά και τον Στρόβολο.
(πηγή: sigmalive/philenews)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί