Ηράκλειο: Η αποθέωση του θράσους- Ξεφόρτωσε μπάζα μέρα μεσημέρι σε παράνομη χωματερή, που μόλις καθαρίστηκε! (φωτο)

Κυριακή μεσημέρι, λίγο μετά τις 3.30 στην περιοχή της οδού Ζωγραφιστού, στο Κορακοβούνι, στην πόλη του Ηρακλείου. Ο δήμος έχει σχεδόν καθαρίσει το χώρο που είχαν μετατρέψει μερικοί ανεύθυνοι σε παράνομη χωματερή . Αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν εμποδίζει κάποιους άλλους να μετατρέψουν και πάλι σε σκουπιδότοπο την περιοχή. Ένα φορτηγάκι, αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία, με 3 άτομα, ξεφορτώνει με κάθε άνεση! Ο οδηγός έχει βγάλει τις πινακίδες, για να μην αναγνωρίζεται.

Νωρίτερα, όταν επιχείρησε για πρώτη φορά να πετάξει μια καρότσα μπάζα, δέχτηκε την παρατήρηση των περαστικών, ζήτησε “συγγνώμη” κι έκανε ότι έφυγε. Μόλις εκείνοι που του έκαναν παρατήρηση αποχώρησαν, ξαναγύρισε σαν κύριος, κι άρχισε να ξεφορτώνει! Όταν και πάλι του έγινε παρατήρηση, απάντησε ότι… έχει άδεια από το δήμο να πετά τα μπάζα εκεί!  Φυσικά δεν επέμεινε, πέταξε ό,τι πρόλαβε κι έφυγε. Πιθανώς μετά από λίγο να επέστρεψε.

Έτσι μάθαμε… Δεν αρκεί ότι οι αρμόδιοι δεν κάνουν ό,τι πρέπει. Χιλιάδες άλλοι κάνουν όσα δεν πρέπει… Φροντίζοντας φυσικά να φύγει το φορτίο από πάνω τους, κι ας πάει στην παρακάτω γειτονιά…

Ζωγραφιστού 1 21-9-2014

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί