Ο Λ. Αυγενάκης διαγράφει και τα κάνει μπάχαλο και αλλού, εκτός από το δήμο Ηρακλείου! (εικόνες)

Φαίνεται ότι είναι χαρακτηριστικό του γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, να κάνει μπάχαλο τις οργανώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Δεν είναι μόνο όσα έκανε στο δήμο Ηρακλείου, οδηγώντας την τοπική ΝΔ σε "κόψιμο" του Βασίλη Λαμπρινού και τον τελευταίο να βρίσκει υποστήριξη και γίνεται συμπαθής ακόμα και απ΄ όσους δεν τον ήθελαν, καθώς φαίνεται ότι τα κάνει... μπάχαλο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπου περιοδεύει!

Για παράδειγμα, στην Ήπειρο ανέστειλε τα κομματικά αξιώματα σε πολλά στελέχη της ΝΔ επειδή δεν συμφωνούν με τις επιλογές για στήριξη της υποψηφιότητας του νυν περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.

Ενώ στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπου εμφανίστηκε και άλλος υποψήφιος κόντρα στον επίσημο της ΝΔ, εγκαλείται για το ότι δεν εφαρμόζει την ίδια πολιτική και δεν... διαγράφει αντάρτες!

Γενικά, τα έκανε απολύτως μπάχαλο!

Δείτε ( εδώ , εδώ και εδώ ) μερικά από τα σχετικά δημοσιεύματα του epirusin.blogspot.com, που υποστηρίζει τον χώρο της ΝΔ. Επίσης εικόνες από αναρτήσεις και το φωτογραφικά κολάζ, περιπαιχτικά για τον κ. Αυγενάκη, που ανάρτησε: