«Η ευκαιρία που δεν χάθηκε»: Στις σχολικές βιβλιοθήκες των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του Ηρακλείου το παιδικό παραμύθι του ΚΕΘΕΑ

Η Μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, επιθυμεί να προσφέρει το παιδικό παραμύθι «Η ευκαιρία που δεν χάθηκε» στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου με σκοπό τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών.

Πρόκειται για ένα παιδικό παραμύθι που έγραψαν οι θεραπευόμενοι – μέλη του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής της Μονάδας για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία επιθυμούν να περάσουν το δικό τους μήνυμα για την αξία της αποδοχής, της συμπερίληψης και του σεβασμού στο διαφορετικό.
Όσα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία επιθυμούν να φιλοξενήσουν το παραμύθι «Η ευκαιρία που δεν χάθηκε» στις σχολικές βιβλιοθήκες τους μπορούν να επικοινωνήσουν στο παρακάτω email psysyn@kethea-ariadni.gr.

Η Μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ αποτελεί ενταγμένη πράξη στο Πρόγραμμα “Κρήτη 2021-2027” με Κωδικό ΟΠΣ 6004494 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί