Πολύτιμος βαθμός για τον Εργοτέλη στην Καλαμαριά

Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως έφυγε με τον βαθμό από την Καλαμαριά ο Εργοτέλης, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Απόλλωνα λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο 10’, με τον Κατσιμήτρο να σταματάει προσπάθεια του Χασομέρη. Επτά λεπτά αργότερα, όμως, κατάφερε να τον νικήσει, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ο Κάιπερς έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Εργοτέλη να διατηρεί τον έλεγχο του ματς. Ο Απόλλων «φάνηκε» ξανά στο 62’ με τον Κατσιμήτρο να μπλοκάρει εκ νέου το σουτ του Συμελίδη.

Στο 74’ ο Κάιπερς προειδοποίησε, με σουτ που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 82’ ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη για φέτος κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Μάλιστα, ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει ακόμα και το τρίποντο, με τον Ιατρούδη να αστοχεί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με το βαθμό αυτό, οι Κρητικοί έφυγαν έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Απόλλων Πόντου έμεινε στην πέμπτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την τρίτη.

sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί