Πυροβολισμοί στον Βύρωνα: Εκτέλεσαν 32χρονο μπροστά στα μάτια του παιδιού του – Τραυματίστηκε και η γυναίκα (Βίντεο)

«Άρωμα» μαφιόζικου ξεκαθαρίσματος, είχε δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Βύρωνα, με τους άγνωστους δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να «γαζώνουν» αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι μαζί με το παιδί τους.

Το χτύπημα σύμφωνα με το Βήμα, σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη με τον 32χρονο οδηγό του αυτοκινήτου να δολοφονείται εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του παιδιού του, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε.

Τα δυο θύματα -ένας νεκρός και μια τραυματίας- επέβαιναν σε μαύρο ΙΧ και περίμεναν στο σημείο το παιδί τους, το οποίο έπαιζε σε διπλανό πάρκο, από την απέναντι πλευρά του δρόμου Ξαφνικά ήρθε μια μοτοσυκλέτα με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός σταμάτησε στη μέση του δρόμου, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να γαζώνει το αυτοκίνητο.

Ακαριαίος ο θάνατος του 32χρονου

Ο 32χρονος πέθανε ακαριαία ενώ η 37χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά το παιδί μάλιστα έπαιζε εκείνη την ώρα στο πάρκο και είδε το περιστατικό έτρεξε προς το σημείο και όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής 10/5 φώναζε «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα εκτιμά, φαίνεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 32χρονος άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία, με την αλβανική μαφία να ψάχνει τον άνδρα από το 2021.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί