Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεσκεπάζει τα ψέματα Μητσοτάκη για το Μάτι (βίντεο)

Παρέμβαση στο θέμα με την απόφαση του δικαστηρίου για τους ενόχους της τραγωδία στο Μάτι κάνει με βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντά στην προπαγάνδα ψεύδους του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ που προσπαθεί ανερυθρίαστα να επιρρίψει την ευθύνη για την απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η σκέψη μου αυτές τις μέρες είναι με τις οικογένειες των ανθρώπων στο Μάτι, που περίμεναν δικαίωση έξι ολόκληρα χρόνια, και είδαν τους υπεύθυνους να πληρώνουν και να φεύγουν σαν “κύριοι”», επισημαίνει στην παρέμβασή του ο Στέφανος Κασσελάκης που επισημαίνει τα ψέματα του πρωθυπουργού.

«Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για τις απαράδεκτα χαμηλές ποινές στη δίκη για το Μάτι; Ας δούμε μαζί πρώτα το κατ’ επάγγελμα ψέμα του κ. Μητσοτάκη», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς στο βίντεο-παρέμβαση που ανήρτησε στο Facebook παρουσιάζει την αλήθεια μέσα από τις δηλώσεις του ποινικολόγου και δικηγόρου οικογένειας θυμάτων στο Μάτι, Βασίλη Καπερνάρου, του δικηγόρου Βασίλη Σωτηρόπουλου και του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγων Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καπερνάρος, εξηγεί «πώς τα κακουργήματα βαφτίστηκαν πλημμελήματα για να φτάσουμε σε αυτές τις ποινές».

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος εξηγεί ότι «το ίδιο άρθρο 302, όπως ίσχυε με τον Π.Κ. του 1950, ίσχυε το 2018, το 2019, το ίδιο κι απαράλλαχτο ισχύει και σήμερα».

Και ο Δημήτρης Βερβεσός εξηγεί «πώς η ΝΔ άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα ώστε οι ένοχοι να πληρώνουν και να φεύγουν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί