Μπακογιάννη: Αντί συγγνώμης για τους “ρεμπεσκέδες”, μητσοτακέικα “αστειάκια”…

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται». Με την προκλητική αυτή φράση επιχείρησε η Ντόρα Μπακογιάννη να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της για την απαράδεκτη αναφορά της σε «ρεμπεσκέδες», σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ στην οποία είχε εξαπολύσει επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και στον αρχηγό της, Στέφανο Κασσελάκη που ανέδειξε την πολιτική απάτη της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε επίσης:

Μπακογιάννη για Πρέσπες: «Μπορούσαμε να έχουμε υπογράψει τα μνημόνια νωρίτερα»

Κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, η βουλευτής της ΝΔ κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τον χαρακτηρισμό που προφανώς απευθυνόταν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τη διαμαρτυρία της αρμόδιας τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ρένας Δούρου. Αντί όμως να ζητήσει συγγνώμη για την απρέπεια, η πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος της επιτροπής, προτίμησε να «πουλήσει τρέλα» ισχυριζόμενη ότι αναφερόταν στην ΚΟ της ΝΔ και ότι κακώς αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πει επί λέξει στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ: «Ο κ. Γεραπετρίτης έχει πει ότι τα μνημόνια πρέπει να ψηφιστούν, αλλά αν το κάνουμε τώρα, θα δείξουμε περίπου ότι κάτι φοβόμαστε, δεύτερον ότι ετεροπροσδιοριζόμαστε και να μας κάνει τη χάρη ο κ. Κασσελάκης να κάνουμε την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος και όχι μια ετεροπροσδιορισμένη εξωτερική πολιτική. Εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες».

Άρα αν αναφερόταν στην ΚΟ της ΝΔ με το «εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες», προφανώς εννοούσε ότι «είναι ρεμπεσκέδες» στον ΣΥΡΙΖΑ. Πού να το παραδεχθεί ανοιχτά όμως; 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί