Αγώνας ποδοσφαίρου δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων και δημοσιογράφων για καλό σκοπό

Στο Παγκρήτιο Στάδιο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου μέσω της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού τη Μεγάλη Τετάρτη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων και των Δημοσιογράφων έδωσαν το παρών για την ενίσχυση της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη». Οι συμμετέχοντες έδωσαν τα εύσημα για την πρωτοβουλία της διεξαγωγής του φιλανθρωπικού αγώνα και εξέφρασαν την πρόθεση τους να στηρίζουν ανάλογες δράσεις του Δήμου Ηρακλείου. 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης δήλωσε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι ο συγκεκριμένος αγώνας να καθιερωθεί ως θεσμός σε ετήσια βάση τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα.  

Εκτός από τον ποδοσφαιρικό αγώνα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε αγώνας 100 μέτρων στον οποίο έτρεξαν γυναίκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Επίσης, στη διάρκεια του ημιχρόνου τα κορίτσια της Δημοτικής Σχολής Χορού, με την επιμέλεια της Μαρίνας Χριστοδουλάκη, παρουσίασαν καλλιτεχνικό πρόγραμμα χορού κρατώντας συντροφιά στους θεατές της αναμέτρησης.

Για την ιστορία, το σκορ της αναμέτρησης ήταν 4-2 υπέρ της ομάδας των Δημοσιογράφων με σκόρερ των νικητών τους Μαθιουδάκη, Σταματάκη, Σβολιαντόπουλο και Μεταξά ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Αντώνης και Θανάσης Περυσινάκης. 

Στον αγώνα των 100 μέτρων γυναικών συμμετείχαν με τη σειρά κατάταξης οι, Καναβάκη Μαρία, Χουρδάκη Άρια, Ανδρονά Μαρίνα, Παναγιωτάκη Μάρα, Δαφέρμου Φιλαρέτη.

Στον αγώνα ποδοσφαίρου έλαβαν μέρος από την ομάδα των Δημοτικών και Περιφερειακών συμβούλων οι Βοργιάς Στέλιος, Τσουδερός Ευάγγελος, Γιαλιτάκης Νικόλαος, Τσαπάκης Γιάννης, Τσαγκαράκης Γεώργιος, Κονταράκης Νικόλαος, Βαρβεράκης Κώστας, Περυσινάκης Αθανάσιος, Βαρδαβάς Κώστας, Τερζής Λεωνίδας, Σουλτάτος Λευτέρης, Σισαμάκης Γιώργος, Περισυνάκης Αντώνης, Σμπώκος Ιωάννης, Σφακιανάκης Γιώργος, Αλεξάκης Γιώργος, Ξυλούρης Νίκος, ο βουλευτής Παρασύρης Φραγκίσκος ενώ πρόεδρος της ομάδας ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παντελής Ρυακιωτάκης.

Την ομάδα των Δημοσιογράφων πλαισίωσαν οι Καλιακάκης Γιάννης, Μεταξάς Σωτήρης, Παπαδάκης Γιώργος, Σβολιαντόπουλος Στέλιος, Τριγώνης Μανόλης, Χρονάκης Μανόλης, Τσαίνης Γιάννης, Σαρρής Μανόλης, Γαρεφαλάκης Κώστας, Σουργιάς Μάνος, Σταματάκης Γιάννης, Μεταξάς Νίκος, Μαθιουδάκης Μιχάλης, Νησωτάκης Νίκος, Λιόγκας Χάρης,  με προπονητή το Νίκο Μαρκάκη και Έφορους το Γιώργο Γιαλυτάκη και Αντώνη Παπουτσάκη.

Τις απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων έκαναν οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Συριγωνάκης, Γιώργος Πιτσούλης και Γεωργία Μηλάκη.

Ευχές για την επιτυχία της εκδήλωσης και θερμούς χαιρετισμούς έστειλαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης και ο Βουλευτής Μανόλης Συντυχάκης οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί