Με τον πρώην δήμαρχο Ιεράπετρας ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας με τον πρώην Δήμαρχο Ιεράπετρας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξη «Ιεράπετρα Νέα πορεία» κ. Καλαντζάκη Θεοδόσιο. Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Αστροπεκάκης Κωνσταντίνος, δημοτικός σύμβουλος και μέλη του ΔΣ.

Το μείζον θέμα που μονοπώλησε την συζήτηση ήταν η έντονη λειψυδρία που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Ιεράπετρας, ποια τα επόμενα βήματα ώστε να υπάρχει μία ξεκάθαρη απάντηση από την Κυβέρνηση σε σχέση με τη άμεση επανεκκίνηση των εργασιών για το έργο που ήδη εκτελείται – Προσαγωγός διώρυγα φράγματος Μπραμιανών- αλλά και την ένταξη των λοιπών έργων του φράγματος σε πρόγραμμα χρηματοδότησης άμεσα.

Επιπλέον ζητήματα που συζητηθήκαν και απασχολούν την αγροτικό κόσμο της περιοχής είναι η έλλειψη εργατικού δυναμικού, πως αποτυπώνεται η εμπορική κίνηση στα αγροτικά προϊόντα ενόψει του Πάσχα, το μεταφορικό ισοδύναμο για την Κρήτη, οι εξελίξεις για τις ενεργειακές κοινότητες, το κόστος παραγωγής αλλά και χαμηλές τιμές για τον παραγωγό.

“Ως ΔΣ ευχαριστούμε τον κ. Καλαντζάκη για την διαχρονική στήριξη του στις προσπάθειες που καταβάλει ο Σύλλογος μας. Είναι βέβαιο οι συγκυρίες της εποχής επιτάσσουν την συνένωση όλης της κοινωνίας για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά τα σοβαρά θέματα για την περιοχή μας”, αναφέρει ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί