Στις Μοίρες ο Στ. Κασσελάκης (φωτο και βίντεο)

Φωτο και βίντεο Δημήτρης Κλαράκης

Στις Μοίρες Ηρακλείου βρέθηκε το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έτυχε ζεστής υποδοχής, καθώς πλήθος κόσμου έσπευσε να τον συναντήσει, σε έναν νομό που ο ΣΥΡΙΖΑ στις περασμένες εκλογές ήταν τρίτο κόμμα, με 10 μονάδες διαφορά από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε την περιοδεία του με επίσκεψη στο φράγμα Φανερωμένης και στην συνέχεια μετέβη στις Μοίρες, όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε θερμό κλίμα με πολίτες και καταστηματάρχες, ενώ δεν έλειψαν οι καθιερωμένες τσικουδιές.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε συγγενή οικογένειας που τον είχε βοηθήσει όταν ήταν μαθητής στις ΗΠΑ. «Ξέρετε πόσο καλά μου συμπεριφέρθηκε η οικογένειά σας όταν ήμουν 14 χρονών στην Αμερική; Δεν έχετε ιδέα. Πήγα λύκειο εσώκλειστος 15 λεπτά μακριά από το σπίτι τους και ό,τι χρειαζόμουν, ήταν εκεί» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο κ.Κασσελάκης ξεκίνησε την περιοδεία του με επίσκεψη στο φράγμα Φανερωμένης. Στην συνέχεια μετέβη στις Μοίρες, όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη, ενώ συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί