Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εργασίες στην περιοχή Άη Γιάννη Χωστού

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, λόγω φθορών που έχει υποστεί η οδός Αγίου Ιωάννη Χωστού από την συμβολή της με την οδό Λυκείου έως τη συμβολή της με την οδό Μπακογιάννη (Ε.Ο. 27 Ηράκλειο – Μαλάδες).

Δείτε επίσης:

Περιφέρεια Κρήτης: Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί της οδού Αγ. Ιωάννη Χωστού την Κυριακή

Ειδικότερα, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών καθώς θα καταργηθεί η λειτουργία του υφιστάμενου κυκλικού κόμβου που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ιωάννη Χωστού, Παπαγιάννη Σκουλά, Λυκείου και Χριστομιχάλη Ξυλούρη το χρονικό διάστημα από την Κυριακή 31.03.2024 στις 06:00 π.μ έως την Δευτέρα 01.04.2024 στις 06:00 π.μ.. 

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν αφορούν:

(α) απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος (φρεζάρισμα) και διάστρωση της στρώσης ασφαλτικής ισοπεδωτικής σε τμήμα μήκους περίπου 100 μέτρων, από την οδό Λυκείου έως 60 μέτρα πριν τη γέφυρα Β.Ο.Α.Κ. Φοινικιάς και

(β) απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος (φρεζάρισμα) και διάστρωση της στρώσης ασφαλτικής ισοπεδωτικής σε τμήμα μήκους περίπου 100μέτρων, από 60 μέτρα μετά τη γέφυρα Β.Ο.Α.Κ. Φοινικιάς έως τη συμβολή με την οδό Μπακογιάννη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των υφιστάμενων οδών και παρακαλούνται όλοι οι  οδηγοί να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχουν δύο σημαιοφόροι που θα ρυθμίζουν τη κίνηση των οχημάτων, ένας στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ιωάννη Χωστού, Παπαγιάννη Σκουλά, Λυκείου και Χριστομιχάλη Ξυλούρη και ένας στη συμβολή των οδών Αγ. Ιωάννη Χωστού με την οδό Μπακογιάννη. Μετά το πέρας των εργασιών θα επανατοποθετηθεί ο κυκλικός κόμβος (προσωρινός) και η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως είχε.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί