Τέμπη: Συγκλονίζει πατέρας θύματος – «Εξαφάνισαν τα παιδιά μας, η κυβέρνηση είναι έκθετη» (βίντεο)

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι μόνη της και είναι έκθετη» όσον αφορά το έγκλημα στα Τέμπη, επισήμανε ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε τον γιο του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Δεν περιμένω τίποτα από την Βουλή. Φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει. Είναι σε κοινή γραμμή όλο το κόμμα της ΝΔ. Θα γραφτούν στην μαύρη σελίδα της ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου και είναι συνυπεύθυνοι για τη δολοφονία 57 ατόμων και όσων τραυματίστηκαν. Τι άλλο να πούμε…» τόνισε ο κ. Ασλανίδης, μιλώντας στο Mega, με αφορμή και την σημερινή (20/3) συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του κυβερνητικού πορίσματος για το έγκλημα.

«Ο γιος μου είχε πάει να δει την κοπέλα του. Πίσω είναι το δωμάτιο του. Τον περιμένουν ακόμα εκεί οι παντόφλες του κάθε βράδυ. Εξαφάνισαν τα παιδιά μας. Κλειστά φέρετρα και μετά από 8 μήνες τα ειδικά σκυλιά που εμείς επιβάλαμε (…) βρέθηκαν οστά από 4 κοπέλες. Γενετικό υλικό. Για να καταλάβετε τι συγκάλυψη έπεσε και τι υποκρισία υπάρχει τόσο καιρό και ακόμα την συνεχίζουν» πρόσθεσε ακόμα ο κ. Σλανδίης, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο, με τον ίδιο στρέφει τα βέλη του προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Δεν πειράζει γιατί εμείς είμαστε πιο δυνατοί. Πήραμε πολλή αισιοδοξία από την Ευρώπη. Επτά πλευρές του Κοινοβουλίου της Ευρώπης υπερψήφισαν το αίτημά μας και πλέον, αναλαμβάνει τη δικαιοσύνη για τα Τέμπη. Έκλαψε η πρόεδρος της Επιτροπής, λύγισε. Κάποιοι πήγαν να κομματικοποιήσουν αυτό που έγινε έξω από το Ευρωκοινοβούλιο. Θέλω να πω πως οι άνθρωποι που ήρθαν ήταν από όλες τις γύρω χώρες που ένιωσαν πως τα παιδιά μας ήταν δικά τους. Ήταν σύσσωμη όλη η αντιπολίτευση στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι μόνη της και είναι έκθετη. Ότι και να κάνουν είναι θέμα χρόνου να φανεί η αλήθεια» τόνισε ο κ. Ασλανίδης.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο τραγικό δυστύχημα και Παύλος Ασλανίδης, απέστειλαν αίτημα στο προεδρείο της Βουλής, ζητώντας την άρση της ασυλίας των Κώστα Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη, με βάση το πόρισμα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για τη σύμβαση 717 και το νομικό επιχείρημα πως το ενωσιακό δίκαιο υπερτερεί ακόμα και του συντάγματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί