Έμειναν στο μηδέν Κηφισιά και ΟΦΗ

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΟΦΗ

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική στα playouts της Stoiximan Super League. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο να μην μπορούν να σκοράρουν.

Στην βαθμολογία, η Κηφισιά έφτασε στους 22 πόντους και παραμένει πάνω από τις δύο τελευταίες θέσεις. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει πλέον 26 βαθμούς και είναι στο +4 από την ομάδα των βορείων προαστίων, αλλά και από τον Βόλο.

Το ματς

Πιο δυνατά στο παιχνίδι μπήκε η Κηφισιά και απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό. Ο Μιλίτσεβιτς από τα αριστερά βρήκε τον Σάντος στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος πλάσαρε, με την άμυνα του ΟΦΗ να απομακρύνει στην γραμμή. Στο 9ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή με το σουτ του Τσάπαν να κοντράρει σε σώματα και την μπάλα να φεύγει λίγο κόρνερ.

Στο 20′ ο Ισέκα βρήκε δίχτυα για τους Κρητικούς, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο παίκτης του ΟΦΗ ήταν εκτεθειμένος. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πιο επικίνδυνοι, με άστοχη κεφαλιά του Τεϊσέιρα στο 26′ και προσπάθεια του Σάντος στο 30′ που έφυγε άουτ.

Ο ΟΦΗ βελτιώθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Στο 38′ ο Μπάκου δεν νίκησε τον Αναγνωστόπουλο από θέση τετ α τετ, μετά από μεταβίβαση του Μεγιάδο στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς. Στο 44′ ο Μπάκιτς σούταρε, όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 45′ ξανά ο Ισεκά έκανε το σουτ με προϋποθέσεις, λίγο έξω από την περιοχή, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Η Κηφισιά ξαναμπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53′ είχε καλή ευκαιρία. Ο Σάντος γέμισε από τα αριστερά, ο Αμπάντα δεν έδιωξε, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κατοχή, γύρισε το σώμα του, σούταρε, όμως αστόχησε. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, με τον ΟΦΗ να έχει την ευκαιρία για το γκολ, αλλά ο Μπάκου δεν αξιοποίησε λάθος του Αναγνωστόπουλου.

Στο 67′ ο Μπιφουμά επιχείρησε ένα σουτ από τα δεξιά, με τον Μπάουμαν να μπλοκάρει χωρίς μεγάλη δυσκολία. Οι Κρητικοί απάντησαν με ωραία προσπάθεια του Αποστολάκη, αλλά τον νεαρό να αστοχεί για λίγο στο 71ο λεπτό. Ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου στο 85′.

Ο Μπάκου βρέθηκε απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, όμως το πλασέ του κατέληξε πάνω στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Κηφισιάς. Δύο λεπτά αργότερα, ο νεοεισελθόντας Κλωναρίδης έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης το σκορ δεν άλλαξε, όμως η Κηφισιά είχε καλή στιγμή, με τον Σάντος να προλαβαίνει να σουτάρει απέναντι από τον Μπάουμαν, αλλά τον κίπερ του ΟΦΗ να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Κηφισιά - ΟΦΗ
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Κηφισιά – ΟΦΗ
  • ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (80′ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69′ Βαφέας), Μπιφούμα (79′ Τετέι), Μενέντες (69′ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς
  • ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79′ Ριέρα), Μπάκου (89′ Φελίπε), Χιμένεθ (64′ Γκαγέγος), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα), Ισέκα

Sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί