Βενιζέλειο: Έφεραν στεφανιογράφο, εκπαίδευσαν νοσηλεύτρια για την λειτουργία του και στη συνέχεια…την μετακίνησαν στο ΠΑΓΝΗ!

“Ο σχεδιασμός του κράτους και των υγειονομικών αρχών, επί ημερών «άριστης» διακυβέρνησης, καταρρέει μπροστά στα πείσματα και στα θέλω ενος «γαλάζιου» αλλά και στην ανικανότητα διαχείρισης των πόρων από την 7 ΥΠΕ”

Νέο περιστατικό που καταδεικνύει την «άριστη» διαχείριση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης φέρνει στο φως μέσω επιστολής της στο Candiadoc εργαζόμενη του Βενιζελείου.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, στο νοσοκομείο θα ερχόταν ένας στεφανιογράφος. Στάλθηκε λοιπόν μια νοσηλεύτρια να εκπαιδευτεί για να μπορέσει να λειτουργήσει, με το μηχανήμα να έρχεται πράγματι στο νοσοκομείο. Τι έκαναν λοιπόν οι «άριστοι»; Μετακίνησαν την μοναδική εκπαιδευμένη νοσηλεύτρια από το Βενιζέλειο στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς καμιά αιτία.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή

Αγαπητό CandiaDoc,

θα ήθελα να δηλώσω εκστασιασμένη με την διοίκηση της ΥΠΕ και το ποσο αξια και αριστα διαχειρίζεται τα πράγματα.

Ενα μικρο παράδειγμα “άριστης” διαχείρισης:

Στο Βενιζελειο θα ερχόταν ενας στεφανιογραφος. Μερίμνησε το νοσοκομειο και εστειλε μια νοσηλευτρια για να εκπαιδευτει σε αυτες τις διαδικασιες με σκοπο οταν ερθει το μηχανημα που ειναι πληρωμενο με χρηματα του Ελληινικου λαου, να μπορεσει να λειτουργήσει.

Ηρθε το μηχάνημα στο Βενιζελειο.

Ο κ ΥΠΕαρχης σαν άριστος γνωστης της διοικησης και της αξιοποίησης των πορων, μετακινησε την μοναδικη εκπαιδευμενη νοσηλευτρια του Βενιζελειου στο ΠαΓΝΗ… ετσι… χωρις αιτια…. 
Και μαλιστα διαμηνύει η συγκεκριμένη νοσηλευτρια , οτι εμενα κανεις δεν με κουνα οτι και να λεει ο νομος!!!!  (οι μετακινήσεις ειναι μονο 3μηνες ή εξάμηνες και οχι μόνιμες)

Χωρις αιτια? Οχι φυσικα ! Ο γαλαζιος καθηγητης καρδιολογιας  που προφανώς εχει τους λογους του…και για παραέξω , κανόνισε την μετακινηση ..αξιοκρατικα παντα. Ε…βοηθησε και μια συγγενικη σχεση.

 Κοινως, ολος ο σχεδιασμος του κρατους και των  τοπικων υγειονομικων αρχων, επι ημερων ΑΡΙΣΤΗΣ διακυβερνησης, καταρεει μπροστα στα πείσματα και στα θελω ενος ¨γαλαζιου” αλλα και στην ανικανότητα διαχείρισης των πορων απο την 7 ΥΠΕ, η οποια οπως ολοι εχουμε καταλαβει εχει μονο ενα διακοσμητικό, μικροπολιτικο  ρολο σε ολα… Α! και φωτογραφιων !

Σε ενα ΕΣΥ που καταρεει, αυτη ειναι εικονα ελπιδας?
Φυσικα και οχι !
Σε μια Ελλαδα που εχει σφίξει το ζωναρι για να εξοπλισει τα νοσοκομεια…ειναι αυτο αντιμετωπιση και μεταχειριση των πορων της? 
Ντροπη και μονο ντροπη!

Μια απογοητευμένη εργαζομενη του ΕΣΥ

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Βενιζέλειο: Έφεραν στεφανιογράφο, εκπαίδευσαν νοσηλεύτρια για την λειτουργία του και στη συνέχεια…την μετακίνησαν στο ΠΑΓΝΗ!”

  1. Γ Μαλλιωτακη

    Για τα μπάζα είναι και οι τομεαρχες και η διευθύνουσα.
    Αδιαφορία για την υπηρεσία, υφακι, κκη συμπεριφορά, αξεστοι και κάνουν δικές τους προσωπικές δουλειές εντός ωραρίου εργασίας….

  2. Γιοκαρινη Ελπιδα

    Η νοσηλευτική υπηρεσια του Βενιζεειου (διευθύνουσα και τομεαρχες) αποτελείται από αμόρφωτος αδιάφορους, βιζματουχους, που είναι ανίκανοι να ακούν την δουλειά τους.
    Μόνο μικρό ρουσφέτια κάνουν για να κρατάνε μια “αυλη”.
    Άφαντοι στα κανονικά τους ωράρια. Ανίκανοι για οποιαδήποτε απόφαση. Μόνο κουτσομπολιό και τίποτα αλλο

  3. ΜΚ

    Η νοσηλευτική διοίκηση του βενιζελειο νοσοκομείου έχει μαζέψει τα ποιο άχρηστα άτομα που έχω γνωρίσει και ακούσει όσο για διευθύνουσα όσο και για τομεαρχες. Από αυτούς εξαιρείται ο κ. Παπαδάκης όλοι οι άλλοι με το έτσι θέλω και τώρα μεταφέρουν προσωπικό χωρίς να είναι εκπαιδευμένο σε ένα άλλο τομέα και μάλιστα με σοβαρά προβλήματα υγείας. Το άτομο αυτό έχει πολλά ρεπό χρωστούμενα και περίπου 70 μέρες κανονική άδεια και το απειλούν η πας εκεί που σου λέμε η να παραιτηθεί και θα σου τα πληρώσουμε. Ορισμενοι έχουν δικαστικές εκκρεμότητες για προγενέστερες παρασπονδιες και ορισμένοι έχουν άτομα με αναπηρία και δεν έχουν το εσθημα μέσα τους για τίποτα. Ένα μεγάλο εσχος για μια τέτοια διοίκηση τόσο νοσηλευτική όσο και για τον διοικητή που του υποστηρίζει

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί