Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Πανικός από το Μαξίμου – Μάλλον ο Γκρίνμπεργκ βλέπει κάποιες νέες κυλιόμενες μετρήσεις

Καυστική απάντηση στον Παύλο Μαρινάκη δίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, το απόγευμα της Κυριακής 10/3, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ενδέχεται οι αστακοί του κ. Κασσελάκη να έχουν «συναντήσει» κάποια από τις offshore της οικογένειας Μητσοτάκη

Ο “μάγος” επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ: “Μην υποτιμήσετε τον Κασσελάκη, θέλει προσοχή”

Θέση 107 στην “ενημέρωση”: Η ΕΡΤ προβάλλει ως κύριο θέμα τις εταιρείες του Κασσελάκη (όχι τα δάνεια του Μητσοτάκη ή τα αδιευκρίνιστα του Γεωργιάδη)

«Γιατί άραγε τόσο μεγάλος πανικός από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και το Μέγαρο Μαξίμου; Μήπως οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης έχει συγκεντρώσει ήδη πολλά ένσημα από την αγορά σε ανταγωνιστικά πεδία, σε αντίθεση με διάφορα ανεπάγγελτα τζάκια που μεγάλωσαν με… αστακομακαρονάδες και πλέον όταν διοικούν συγκαλύπτουν εγκλήματα;» σημειώνουν με νόημα από την Κουμουνδούρου και προσθέτουν:

«Μάλλον ο κ. Γκρίνμπεργκ βλέπει κάποιες νέες κυλιόμενες μετρήσεις τις οποίες ωστόσο βλέπουμε όλοι μας.

Σημείωση: ευχαριστούμε για την παραδοχή ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ξέρει να κάνει Tik Tok καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με νέα του ανακοίνωση είχε μεταξύ άλλων ζητήσει απαντήσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη για τις επαγγελματικές δραστηριότητές του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί