Στ. Κασσελάκης: Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών η ευρωβουλεύτρια της ΝΔ;

“Τίποτα δε θα μείνει κρυφό. Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως, οφείλουν να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ και να απαντήσουν”

Επανέρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο μείζον θέμα για τη λειτουργία της δημοκρατίας, την διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων στην νυν ευρωβουλεύτρια της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ο Στ. Κασσελάκης στην ανάρτηση του αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως, οφείλουν να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ και να απαντήσουν: Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών;»

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ας συνοψίσουμε τι έχει συμβεί μήπως και βοηθηθεί το ρεπορτάζ.

Στην αρχή η ευρωβουλεύτρια δήλωσε ότι τα mail των αποδήμων τα πήρε με τη συγκατάθεσή τους. Στη συνέχεια ότι τα ζήτησε από το Υπουργείο Εσωτερικών. Χθες, το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης Αθανάσιου Μπαλέρμπα δήλωσε ότι δεν παρέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκλογέων σε υποψηφίους, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Τα ερωτήματα που έθεσα το Σάββατο εξακολουθούν να υπάρχουν και ως ΣΥΡΙΖΑ, θα αναζητήσουμε απαντήσεις. Καταθέσαμε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση, ενώ ήδη φέραμε το ζήτημα στην Κομισιόν και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις καταγγελίες αποδήμων που έφθασαν στα γραφεία μας.

Τίποτα δε θα μείνει κρυφό. Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως, οφείλουν να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ και να απαντήσουν:

Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών η ευρωβουλεύτρια;
Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών;

Η κατοχή των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των αποδήμων δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, αλλά σε διαδικασίες που κινήθηκαν σε αυτή την κατεύθυνση.

Όλα στο φως!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί