Τα έργα και η ανάγκη ενίσχυσης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στο επίκεντρο σύσκεψης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου

Συνάντηση εργασίας με τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποίησε στο δημοτικό κτήριο της Νέας Αλικαρνασσού ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2024 του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και όλες οι εκκρεμότητες των έργων που υπάρχουν, με στόχο να επιτευχθεί ο ο ιδανικός συντονισμός που θα αποφέρει και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους Δημότες. Συζητήθηκε επίσης ο προγραμματισμός νέων μελετών για την επόμενη γενιά έργων του Δήμου Ηρακλείου, τρόποι για την εξεύρεση πόρων χρηματοδότησης, οι απαιτήσεις που προκύπτουν, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη της έντονης υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει την Τεχνική Υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός επεσήμανε την σπουδαιότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας ως αναπτυξιακού πυλώνα του Δήμου, έθεσε το πλαίσιο στο οποίο σκοπεύει να κινηθεί η Δημοτική Αρχή και αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που καλείται να επιτελέσει η Υπηρεσία στην άρτια και έντεχνη υλοποίηση του προγράμματος έργων του Δήμου Ηρακλείου. Επίσης, γνωρίζοντας πολύ καλά τα αλυσιδωτά προβλήματα που προκαλεί η υποστελέχωση, επεσήμανε ότι στόχος είναι το επόμενο 2μηνο να έχει προχωρήσει ο Εσωτερικός Οργανισμός Λειτουργίας του Δήμου Ηρακλείου, να έχουν καταγραφεί οι ανάγκες, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει και η προβλεπόμενη διαδικασία κάλυψης κενών οργανικών θέσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί