Νεκρός 36χρονος ναυτικός – Μεταφέρθηκε από δεξαμενόπλοιο σε νοσοκομείο της Κρήτης

Για 36χρονο αλλοδαπό ναύτη που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από το δεξαμενόπλοιο σημαίας Μάλτας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 35 ν.μ. βόρεια των Χανίων ενημερώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Λιμενική Αρχή των Χανίων από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό, απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο παρέλαβε τον 36χρονο και τον μετέφερε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της 115 Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Χανίων από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι 36χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος (ειδικότητας ναύτη) Δ/Ξ πλοίου σημαίας Μάλτας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 35 ν.μ. βόρεια των Χανίων

Αμέσως, απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο παρέλαβε τον 36χρονο και τον μετέφερε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της 115 Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί