Νέα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην παραλιακή

Αυτοψία στο σημείο εγκατάστασης από τον Δήμαρχο Ηρακλείου

Σε αυτοψία στο σημείο εγκατάστασης των νέων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στην παραλιακή λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου προχώρησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός συνοδευόμενος από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Σισαμάκη το πρωί της Τρίτης 20/2. 

Τα νέα προστατευτικά κιγκλιδώματα τοποθετούνται κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου σε όλα τα σημεία που απαιτούνται εκατέρωθεν του δρόμου, από το ύψος του Λιμενικού Περιπτέρου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο στο ύψος της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. 

Κύριος στόχος της εγκατάστασης των νέων ασφαλών και ποιοτικώς αναβαθμισμένων κιγκλιδωμάτων, είναι η άρση της επικινδυνότητας από την φθορά που είχαν υποστεί τα παλιά κιγκλιδώματα. 

 Κατά την αυτοψία των εργασιών, ο Δήμαρχος Ηρακλείου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος συζήτησαν επίσης πιθανές λύσεις, όπως η ενίσχυση του φωτισμού και η τοποθέτηση οριζόντιας και κάθετης σήμανσης, λύσεις οι οποίες θα βελτιστοποιήσουν την ασφάλεια για τους πεζούς και τους οδηγούς που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο της πόλης. 

Οι εργασίες αντικατάστασης των κιγκλιδωμάτων προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και αναμένονται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί