ΟΦΗ: Ιδανικό ξεκίνημα με Δέλλα στον πάγκο – Συνέτριψε τις Σέρρες 4-0 (ΦΩΤΟ)

 ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Ιδανικό ξεκίνημα στην εποχή Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί κέρδισαν με 4-0 τον Πανσερραϊκό, πετυχαίνοντας τα 3 γκολ μέσα σε 10 λεπτά!

Ο ΟΦΗ έβαλε από πολύ νωρίς τις βάσεις νίκης απέναντι στον Πανσερραϊκό, καθώς προηγείται από το 33ο λεπτό με 3-0 με τα τέρματα των Ισέκα (23′, 33′) και του Λαμπρόπουλου (29′).

Η φάση του πρώτου γκολ για τους Κρητικούς ξεκίνησε από τον πρωταγωνιστή, Ισέκα, ο οποίος κουβάλησε την μπάλα μέχρι την περιοχή, άλλαξε την μπάλα με εξαιρετικό τρόπο με τον Μπάκου και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Χόβαν για το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 26χρονου φορ στο πρωτάθλημα, καθώς είχε σκοράρει στο Κύπελλο Ελλάδας στη ρεβάνς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Έξι λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με σκόρερ τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κέρδισε κόρνερ στο 29′, ο Μορέιρα έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.

Η φάση του τρίτου τέρματος των Κρητικών ξεκίνησε από τα πόδια του Μπάκου, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Τοράλ, ο πρώτος έκανε εξαιρετικό γύρισμα στον Ισέκα και εκείνος σε κενή εστία έκανε το 3-0 για τον ΟΦΗ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 79′ ο Μπάκου έγραψε το 4-0.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί