Στ. Κασσελάκης: Κάντε πέρα την προπαγάνδα των πετσωμένων, είναι ζήτημα Δημοκρατίας – Γραφείο Τύπου της ΝΔ το Πρώτο Θέμα

Απάντηση στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «έκρυθμη κατάσταση» και «έκρηξη» στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας τους πολίτες να κάνουν πέρα την «προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία».

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για “έκρυθμη κατάσταση” και “έκρηξη” στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ – Πρώτο Θέμα.

Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά – και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή.

Η επιτυχία ή αποτυχία της προσπάθειας του site Πέτσα να παρουσιάσει τη μόνη εναλλακτική των πολιτών ως ανυπόληπτη εξαρτάται από εσάς.

Ενημερωθείτε, διασταυρώστε, κάντε πέρα την προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία. Δεν είναι ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Ο Στέφανος Κασσελάκης καταλήγει λέγοντας ότι χθες ήταν στις Βρυξέλλες, «στο πλευρό των δύο γονιών που έχασαν στα Τέμπη ό,τι πιο ακριβό έχει ένας άνθρωπος στον κόσμο.

Η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης ξεσκέπασαν ένα καθεστώς διαπλοκής, τσιμεντώματος και συγκάλυψης, πρωτόγνωρο για ευρωπαϊκή χώρα. Το είδατε – ή μήπως σας το έκρυψαν;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί