Ηράκλειο: Αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ

Λόγω διεξαγωγής αγώνων καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο του FINAL 8 Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου στην περιοχή Δύο Ορακίων από 15 έως και 18/02/2024, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συγκεκριμένα δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην ΒΙ.ΠΕ. του Δήμου Ηρακλείου στο τμήμα της Οδού Γ’, από την συμβολή της με την οδό Μιλτιάδη Καράτζη έως την συμβολή της με την οδό Η’ και σε όλο το μήκος της οδού Ζ’, κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00 τις ημέρες από 15 έως και 17/02/2024 και κατά τις 11:00 έως 23:00 την 18/02/2024.

Εξαιρούνται της ανωτέρω απαγόρευσης τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Αστυνομίας – Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – ΕΚΑΒ κλπ), τα λεωφορεία μεταφοράς αθλητών – φιλάθλων, τα οχήματα που εκ των γεγονότων θα απαιτηθεί να διέλθουν των ως άνω οδών και θα κινηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις του Επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας (συνεργείο τηλεοπτικών μεταδόσεων – λεωφορεία ομάδων – οχήματα κατόχων διαπιστεύσεων της ΕΟΚ κλπ) καθώς και τα οχήματα επιχειρήσεων που έχουν μοναδική πρόσβαση από τις ανωτέρω οδούς. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί