Στ. Κασσελάκης: Η ανατομία ενός εγκλήματος – Πώς ο ΟΣΕ έγινε πεδίο παράνομων προσλήψεων του Καραμανλή

Το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την αλήθεια σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη στέλνει ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την ομολογία του πρώην πρόεδρου του ΟΣΕ, Σπύρου Πατέρα, για τις 210 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ.

Δείτε:

Ομολογία σοκ: 210 διορισμοί εκτός ΑΣΕΠ στον ΟΣΕ, πολλοί από τις Σέρρες, την περιφέρεια του Καραμανλή! (βίντεο)

«Η ανατομία ενός εγκλήματος. Πώς ο ΟΣΕ έγινε πεδίο παράνομων προσλήψεων του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Αυτά ξεσκεπάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή. Αυτά θα σκεπάσει η ΝΔ κάτω από το τσιμέντο της κοινοβουλευτικής της πλειοψηφίας. Εμείς δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια. Το χρωστάμε στις οικογένειες των θυμάτων» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η ομολογία του πρώην προέδρου του ΟΣΕ

Στα σχοινιά βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας ο οποίος κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βασίλη Κόκκαλη με τις οποίες αποκαλύφθηκε το πελατειακό κράτος που έχει στήσει η ΝΔ τα περασμένα χρόνια.

Αρχικά το μέλος της Επιτροπής και βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Β. Κόκκαλης ρώτησε τον Σπύρο Πατέρα από ποιον διορίστηκε στη θέση προέδρου του ΟΣΕ, με τον κ. Πατέρα να απαντά ότι έγινε «εισήγηση του αρμόδιου υπουργού του κ. Καραμανλή και έγκριση της τοποθέτησής μου από την ελληνική Βουλή».

Στη συνέχεια ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ κληθείς να απαντήσει εάν γίνονταν στον Οργανισμό προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, έκανε λόγο για τα περίπου 210 άτομα, τα οποία αξιολογήθηκαν δήθεν με διαδικασίες αντίστοιχες του ΑΣΕΠ.

Σε ερώτηση σχετικά με το από ποιες γεωγραφικές περιοχές είναι οι προσληφθέντες εκτός ΑΣΕΠ ο κ. Πατέρας δήλωσε ότι δεν θυμάται. Αμέσως μετά, στο σχόλιο του Β. Κόκκαλη ότι πάρα πολλοί από αυτούς τους 210 είναι από τις Σέρρες ο κ. Πατέρας κόμπιασε κοιτώντας στο κενό, μέχρι που απάντησε ψελλίζοντας ότι «δεν το θυμάμαι».

Υπενθυμίζεται ότι οι Σέρρες αποτελούν την εκλογική περιφέρεια του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί