ΠΑΓΝΗ: Μια επιτυχημένη εξόρμηση αιμοδοσίας στη Σαντορίνη

Ανακοίνωση από το ΠΑΓΝΗ για την εξόρμηση αιμοδοσίας στη Σαντορίνη:

Μετά από μια πενθήμερη εξόρμηση της αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ,  στο φιλόξενο νησί της Σαντορίνης και μια πολύ επιτυχημένη αιμοδοσία, όπου συλλέχθηκαν 523 μονάδες αίματος (88 νέοι αιμοδότες) και εγγράφηκαν 65 νέοι δότες μυελού των οστών, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στους:

Εθελοντές αιμοδότες του νησιού που όπως και πέρυσι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες προσήλθαν μαζικά να αιμοδοτήσουν.

Τους υπεύθυνους της τράπεζας αίματος Σαντορίνης για την πρόσκληση, και την άψογη, για ακόμα μια φορά, διοργάνωση της αιμοληψίας.

Την διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Θήρας για όλες τις διευκολύνσεις και την παραχώρηση των ψυγείων φύλαξης ασκών αίματος.

Τον πρόεδρο του Ιδρύματος Λ. και Ε. Νομικού, κο Καφούρο Αρτέμιο, για την παραχώρηση του αεροσκάφους του ιδρύματος για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά του αίματος από την Σαντορίνη στο Νοσοκομείο μας.

Τον Δήμο Θήρας και συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο Υγείας και Υπεύθυνο για την αιμοδοσία, κο Βαρβαρήγο Γεώργιο, και τον αντιδήμαρχο αναπληρωτή του Δημάρχου Θήρας κο Λιγνό Ιάκωβο, για την αρωγή που παρείχαν στο συνεργείο μας.

Τον κο Πατινιώτη Σπύρο  για την άψογη φιλοξενία στο ξενοδοχείο του.

Την BLUE-STAR FERIES και το προσωπικό της, για την μεταφορά του κλιμακίου της Αιμοδοσίας με το πλοίο της BLUE-STAR CHIOS.

Και τέλος, το Κλιμάκιο της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου  Ηρακλείου για την προσφορά και το ζήλο τους.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε,  τον Ιατρό κο Βαρκαράκη Ιωάννη τις Νοσηλεύτριες κα Στεφανάκη Ειρήνη και κα Κλεισαρχάκη Αφροδίτη, τον Επισκέπτη Υγείας  κο Ξημέρη Δημήτριο, αλλά και τον οδηγό της μονάδας κο Κακουδάκη Εμμανουήλ.

        Μετά τιμής

             Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΛΥΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

&

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΠΑΓΝΗ

          Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ                             Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 

          ΚΤΕΝΙΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ                 Καθηγητής ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί