Έκοψε την πίτα της η «Επίδρασις»

Στο εστιατόριο “Ναυτίλος” στη Νέα Αλικαρνασσό έκοψε την πίτα της την περασμένη Κυριακή η ομάδα διαχείρισης ανθρωπιστικών κρίσεων «Επίδρασις».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην ετήσια κοπή της πίτας μας. Η παρουσία σας μας τίμησε και μας χαροποίησε ιδιαίτερα στο εστιατόριο “Ναυτίλος” στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου την Κυριακή που μας πέρασε.

Το γεγονός ότι μοιραστήκαμε αυτές τις στιγμές, με χαρά, γέλια, χορό και καλή παρέα, δίνει το έναυσμα για το εξαιρετικό έτος που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με την υποστήριξη και τον συνεργατισμό σας, ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να ανθίζει, να εξελίσσεται και να προχωρά. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργο Τσαγκαράκη, τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Νίκο Γιαννακουδάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ηρακλείου κ. Νίκο Συριγωνάκη για τις ευγενικές ευχές που απέστειλε. 

Για την ιστορία το φλουρί “έπεσε” στην μητέρα της εθελόντριας μας Χρύσας Μπολάκη, κ. Κατερίνα Τριγώνη, ενώ το μεγάλο δώρο της λαχειοφόρου αγοράς μας, που ήταν μια τηλεόραση smart 32″, “έλαχε” στον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Νίκο Γιαννακουδάκη!

Σας περιμένουμε και στις επόμενες εκδηλώσεις μας, όπου θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αξέχαστες στιγμές μαζί.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί