Δολοφονία Μπάμπη: Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον 31χρονο

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι που εντοπίστηκε σε βαλτώδη περιοχή στην περιοχή της Ευαγγελίστριας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 31χρονος πυροβολήθηκε μια φορά και από κοντινή απόσταση. Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Ο Μπάμπης που βρέθηκε νεκρός δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.  

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού του θύματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.  

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.   

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές ο εντοπισμός της σορού σίγουρα θα  δώσει στοιχεία στις αρχές για την έρευνα της υπόθεσης. Στοιχεία τα οποία θα αποκλείσουν ή θα  αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί