Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη η Τάνια Τσανακλίδου για τη δήλωσή της ότι «πρέπει να γίνει μία εξέγερση» (Βίντεο)

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της Τάνιας Τσανακλίδου, ότι βρέθηκε να έχει δικαστικές περιπέτειες, απλά επειδή έκανε μια πολιτική τοποθέτηση, για την οποία την κατήγγειλαν ότι…. ξεσηκώνει τον κόσμο.

Ειδικότερα, όπως είπε η ερμηνεύτρια τον άλλο μήνα θα δικαστεί, διότι κάποιοι από την Πελοπόννησο την κατηγόρησαν ότι ξεσηκώνει τον κόσμο σε βιαιοπραγίες, επειδή σε μια μεγάλη συνέντευξή που είχε δώσει στην «ΑΥΓΗ» είχε κάνει μια πολιτική τοποθέτηση, λέγοντας ότι «για να αλλάξει πρέπει να γίνει μία εξέγερση».

«Πρέπει να σας πω, ότι παρά τρίχα αύριο θα δικαζόμουν. Δεν το ξέρει κανένας, αλλά σας το λέω. Είχα δώσει μία συνέντευξη στην «ΑΥΓΗ», μια πολύ μεγάλη συνέντευξη, που ανάμεσα σε όλα και στον προβληματισμό μου έκανα και μία πολιτική τοποθέτηση και είπα ότι έτσι όπως είναι ο κόσμος, για να αλλάξει πρέπει να γίνει μία εξέγερση. Κάποιοι από την Πελοπόννησο με έστειλαν στον εισαγγελέα και είπαν πως ξεσηκώνετε τον κόσμο σε βιαιοπραγίες» είπε χαρακτηριστικά η Τάνια Τσανακλίδου σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

«Θα δικαζόμουν αύριο, αλλά απέχουν οι δικηγόροι και θα πάει Φλεβάρη. Και λέω ρε παιδί μου πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων;» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί