Ξεκινάει σήμερα η συνάντηση εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Σπέτσες

Με βασικά ζητήματα «Τι έχουμε κάνει και ποιες είναι οι στοχεύσεις για το επόμενο διάστημα» ξεκινά από σήμερα Παρασκευή (19/1) η συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, στις Σπέτσες. Στο επίκεντρο της συνάντησης, που αποτελεί μια κίνηση εξωστρέφειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα βρεθούν όλες οι νομοθετικές προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης το επόμενο διάστημα.

Συνολικά 33 βουλευτές αναμένεται να αφιχθούν μέχρι το μεσημέρι στο νησί είτε ακτοπλοϊκώς είτε οδικώς. «Είναι χρήσιμες αυτές οι διαδικασίες» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτρος Παππάς από το λιμάνι του Πειραιά, λίγο πριν επιβιβαστεί μαζί με αρκετούς συναδέλφους του στο «Flying Cat 5» που αναχώρησε στις 9 το πρωί για τις Σπέτσες. «Θα είναι πολλές οι ώρες της δουλειάς, θα παρουσιάσουμε και έναν απολογισμό του έργου μας αλλά παράλληλα και τον σχεδιασμό μας για το μέλλον. Σίγουρα θα συσφίξουμε και τις σχέσεις μας» συμπλήρωσε.

Η πρώτη σύσκεψη της συνάντησης εργασίας, που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, θα ξεκινήσει στις 16.30 στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα θα είναι πολύ «σφιχτό» με στόχο την παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερης δουλειάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε τομεάρχης θα προχωρήσει σε μια 10λεπτη εισήγηση, κατά την οποία θα παρουσιάσει με PowerPoint τις προτεραιότητες και το έργο στον τομέα ευθύνης του. Μετά από κάθε εισήγηση, θα ακολουθούν συζήτηση και ερωταπαντήσεις συνολικής διάρκειας 20 λεπτών.

Εξαίρεση, όπως είναι αναμενόμενο με δεδομένο ότι περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές θεματικές ενότητες, θα αποτελέσει ο Τομέας Οικονομικών. Στο συγκεκριμένο πεδίο έχει προβλεφθεί να δοθεί περισσότερος χρόνος, που δεν θα ξεπεράσει τα 60 λεπτά.

Απόψε Παρασκευή, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο σπίτι του.

Η συνάντηση εργασίας θα συνεχιστεί αύριο, από νωρίς το πρωί, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά το βράδυ του Σαββάτου. Στη συνέχεια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι προγραμματισμένο να δειπνήσουν σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού. Την Κυριακή το πρωί δε, θα ξεκινήσουν οι αναχωρήσεις.

Από τη συνάντηση εργασίας θα απουσιάσουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη. Η Έλενα Ακρίτα έχει εξηγήσει εδώ και μέρες τους λόγους για τους οποίους δεν θα παρευρεθεί, ενώ αύριο Σάββατο έχει προγραμματισμένη ομιλία για το δημογραφικό σε εκδήλωση του Independent. Η Όλγα Γεροβασίλη δεν θα δώσει το «παρών» για λόγους υγείας.

Πηγή: Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί