Πένθος στο Ασήμι: «Έφυγε» στα 47 του ο Γιώργος Γενιτσαρίδης

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ασήμι, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αντιπρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Γιώργος Γενιτσαρίδης, μόλις στα 47 του.

Μάλιστα, σε ένδειξη πένθους, ο προγραμματισμένος για αύριο, Κυριακή, αγώνας του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ Γαρίπα-Ασήμι, αναβλήθηκε.

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Γενιτσαρίδη θα τουν πουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί του αύριο, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου στο Ασήμι Δήμου Γόρτυνας, στις 3 το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα Ασημίου αναφέρεται:

«Το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του μέλους της διοίκησης μας Γιώργο Γενιτσαριδή. Το Ασήμι πενθεί έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στην κοινωνία αλλά και στην ομάδα του χωριού μας! Πενθεί έναν άνθρωπο που είχε πάντα το χαμόγελο στο πρόσωπο του και την θέληση να βοηθήσει παντού και πάντα. Γιώργο να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του να είναι δυνατοί να τον θυμούνται».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΗ αναφέρεται:

«O πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του παράγοντα του Ασημίου, Γιώργου Γενιτσαρίδη.

Το Ασήμι πενθεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, εξαιρετικού οικογενειάρχη και μέλους της τοπικής κοινωνίας και του σωματείου, με πολύτιμη προσφορά. Ο Γιώργος Γενιτσαρίδης ήταν μάλιστα εκείνος που στήριξε από την πρώτη στιγμή την διοργάνωση του φετινού Super Cup της ΕΠΣΗ στο γήπεδο Ασημίου και συνέβαλλε τα μέγιστα στην οργανωτική επιτυχία και φιλοξενία της διοργάνωσης.

Η ΕΠΣΗ συλλυπείται το Ασήμι και την οικογένειά του και συμπαραστέκεται στο βαρύ πένθος τους.

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ Γαρίπα-Ασήμι αναβάλλεται«.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί